Keşap Belediye Başkanı Yılmaz, gazetecilerle

Keşap Belediye Başkanı Yılmaz, gazetecilerle bir araya geldi


GİRESUN (A.A) - Keşap Belediye Başkanı Nihat Yılmaz, düzenlediği yemek etkinliğinde kentteki gazetecilerle bir araya geldi.
     Yılmaz, bir restoranda gerçekleşen etkinlikte yaptığı konuşmada, Keşap Belediyesi olarak Giresunda 2012nin enleri anketi düzenlediklerini bildirdi.
     Anketi 2012 yılının en çok hizmet eden siyaset, bürokrat, sivil toplum örgütü ve iş adamı olarak dört dalda düzenlediklerini ve tüm Giresun halkının oy kullanabileceğini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     www.kesap.bel.tr adresini ziyaret eden herkes istediği kişiye oy verebilir. Anket 15 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek. Halkımızın kullandığı oy oranına göre birinci olan arkadaşlarımıza düzenleyeceğimiz törenle plaket ve hediyeler vereceğiz. Ayrıca anketimizde son 10 yılın en iyi valisini de seçebilirsiniz.
     Yılmaz, öte yandan basın mensuplarının siyaset ve siyasetçi için öneminin büyük olduğuna dikkati çekerek, Basın ve siyaset birbirini tamamlıyor. Siyasetçi yapmış olduğu hizmetleri basın aracılığıyla halkına duyurur ve basın da yaptığı yapıcı eleştirilerle yapması gerekenleri siyasetçiye duyurur. Basının vazgeçilmez bir unsur olduğunu herkes bilir dedi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Keşap Belediye Başkanı Yılmaz, gazetecilerle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER