Keşan İstanbullu müşterilerini bekliyor

Keşan İstanbullu müşterilerini bekliyor -Keşanda 3 gün sürecek indirim günleri projesi kapsamında İstanbullu müşterilerin ilçeye gelmesi hedefleniyor -Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı: -15 milyon nüfuslu bir dünya kenti, İsta


EDİRNE (A.A) - Keşanda 3 gün sürecek İndirim günleri projesi kapsamında İstanbullu müşterilerin ilçeye gelerek alış veriş yapmaları hedefleniyor.
     Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen İndirim günleri projesi açılışında yaptığı konuşmada, tarım, hayvancılık ve turizmin yanında ilçenin geleceği için ticareti, üretimi, istihdamı ve ihraç etmeyi de konuşmak gerektiğini söyledi.
     İstanbul ve AB ülkesi Yunanistana açılan sınır kapısına yakınlığıyla Keşanın önemli bir noktada olduğunu ifade eden Dınkırcı, 15 milyon nüfuslu bir dünya kenti, İstanbula 2 saat, sınır kapısına da sadece 35 kilometre uzaklıktayız dedi.
     Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da, bir bankanın desteğiyle Esnafın yüzü gülsün, kapısı açık kalsın sloganıyla başlatılan projenin ortak hareket etme kültürüyle gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.
     Ardından Dınkırcı, Helvacıoğlu ve esnaflar İndirim günlerini kurdele keserek başlattı.
     İlçedeki 300 esnaf sattığı ürünlerde, pazar gününe kadar yüzde 20 ile yüzde 70 arasında indirim uygulayarak projeye destek veriyor.
    
     Muhabir: Necdet Uybaş / Salih Baran
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Keşan İstanbullu müşterilerini bekliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER