KEPSİADtan iftar yemeği yerine alışveriş çeki

KEPSİADtan iftar yemeği yerine alışveriş çeki


ANTALYA (A.A) - Kepez Sanayici ve İş Adamları Derneği (KEPSİAD) Ramazan ayında iftar yemeği dağıtmak yerine muhtaç vatandaşlara alışveriş çeki dağıtıyor.
     KEPSİAD Başkanı Ramazan Buzkıran, yaptığı yazılı açıklamada, uygulamanın KEPSİAD yönetim kurulunun ortak kararı ile alındığını, pek çok üye iş adamlarının da projeye kaynak sağladığını belirtti.
     Kepez ve Antalyanın farklı yerlerinde sürekli olarak iftar yemekleri verildiğini, projedeki hedeflerinin vatandaşların kendi ihtiyaçları doğrultusunda alışverişlerini yapmasını sağlamak olduğunu ifade eden Buzkıran, şunları kaydetti:
     Ramazan denince ilk akla gelen iftar yemekleri ve Ramazan paketleri. Ama bunlar sadece karın doyurmaya yönelik içeriği ile dikkat çekiyor. Böyle bir kısıtlamadan ziyade, daha genel ve özel ihtiyaçların alınabileceği bir fırsat oluşturmak istedik. Kepezde bir alışveriş merkezi ile anlaşarak yardıma muhtaç olduğu tespit edilen vatandaşlara alışveriş çeki veriyoruz. İhtiyaç sahipleri çevreden gelen talepler, daha önce belirlenmiş isimler ve mahalle muhtarlarının yardımı ile belirleniyor. Vatandaşlar alkol ve tekel ürünleri dışında istediklerini ürünü alabiliyor. Amacımız yapılan hayrın aile içinde huzursuzluk yaratmasını önlemek, zararlı ürünlerin alınmasının önüne geçmek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KEPSİADtan iftar yemeği yerine alışveriş çeki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER