Kepez Belediyesi çalışmaları

Kepez Belediyesi çalışmaları


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, imara uygun yapılanmalarını tamamlayan mahallelere Antalyanın ihtiyaçlarını karşılayan önemli ve kalıcı eserler kazandırdıklarını belirtti.
     Tütüncü,Yeni Mahalleyi ziyareti sırasında, yaklaşık 30 dönümlük Şehitler Parkını, şehit ve kahramanlık temalı bir proje ile yenilediklerini, 1 milyon 584 bin lira maliyeti olan Antalyanın ilk şehit temalı parkının bölgenin değerini artırdığını belirtti.
     Sakarya Bulvarında inşa ettikleri Erdem Bayazıt Kültür Merkezinin de bölgeye kültür ve sanat alanında sosyal hareketlilik getirdiğini anlatan Tütüncü, Kepezin en büyük ikinci pazarını, Yeni Mahalleye kazandıracaklarını kaydetti.
     Kepezde pazar günleri kurulan ve 11 bin 736 metrekare alandan oluşan açık semt pazarını kapalı pazar haline getireceklerini ifade eden Tütüncü, Kapalı pazarın ihalesini yaptık. İhalenin sonuçlanmasından sonra bu yıl içerisinde Kepezin ikinci büyük pazarının temelini atıyoruz. Pazarı belediyenin bütçesiyle inşa ediyoruz dedi.
     Tütüncü, bölgedeki konutların yanındaki otopark alanlarında yaşanan toz ve çamur çilesini sıcak asfalt çalışmasıyla ortadan kaldırdıklarını belirtti. Mahalle içinde bulunan okulların alt yapı problemlerinin çözümüne destek verdiklerini belirten Tütüncü, okullarda çevre düzenlemesi, bakım ve onarım çalışmaları yaptıklarını anlattı.
     Mahalle ziyaretleri ile hizmeti vatandaşın ayağına getirdiklerine işaret eden Tütüncü, kültür merkezi, Yeni Mahalle ve çevresinde yaklaşık 10 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediyesi çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER