Kepez Belediye Tiyatrosu Nasrettin Hoca Barışa

Kepez Belediye Tiyatrosu Nasrettin Hoca Barışa Maya adlı oyunu sahneliyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Tiyatrosu (KBT), Nasrettin Hoca fıkralarının anlatıldığı Nasrettin Hoca Barışa Maya adlı oyununu sahneliyor.
     Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde yapılan gösterime Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz ile vatandaşlar izledi.
     Belediye Başkanı Tütüncü, projeyle çocukları hem eğlendirdiklerini, hem de onlara çevreye karşı duyarlı olmaları konusunda sorumluluk verdiklerini söyledi.
     Nasrettin Hocanın göle çaldığı maya gibi Kepezde sevgi ve barış mayası oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak eğitime verdikleri önemin yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleriyle de öğrencileri sosyal ortamda buluşturduklarını kaydetti.
     Programın ardından Gönüllü Barış Bekçileri kura çekilişini yaptı. Kura çekilişi sonucu seyirciler arasından 20 öğrenci, Gönüllü Barış Bekçileri olarak belirlendi. Daha sonra projeye destek veren öğretmenlere teşekkür plaketi verildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Tiyatrosu Nasrettin Hoca Barışa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER