Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Zübeyde Hanım Çocuk Sitesinin önünde, içinde oturma alanları, çocuk oyun mobilyaları ve açık hava spor aletlerinin olduğu 2,5 dönümlük park inşa ettik


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Fabrikalar Mahallesinin parke kaldırım, yağmur suyu drenaj ve park taleplerini yerine getirdiklerini belirtti.
     Tütüncü, Hasan Tahsin Caddesinde süren altyapı çalışmalarında incelemelerde bulunduktan sonra bölgede yapılan ve yapılacak olan hizmetleri değerlendirmek amacıyla Fabrikalar Mahalle muhtarı Feyzullah Büyükkeleşi ziyaret etti.
     Tütüncü, ziyarette yaptığı açıklamada, muhtarların belediyelerin mahalle temsilcileri olduğunu, mahallelerin hizmet taleplerini hızlı bir şekilde karşılamaya çalıştıklarını belirterek, Kepeze hizmeti, halka hizmeti, muhtarlarımızla el ele, gönül gönüle vererek yapmaya devam edeceklerini söyledi.
     Tütüncü, etrafından bulunan alışveriş merkezleriyle ticari ve sosyal hareketliliğin yoğun olduğu Fabrikalar Mahallesinin, alt ve üstyapıyla eksiklerini hızlı bir şekilde giderdiklerini ifade ederek, Zübeyde Hanım Çocuk Sitesinin önünde, içinde oturma alanları, çocuk oyun mobilyaları ve açık hava spor aletlerinin olduğu 2,5 dönümlük park inşa ettik. Buna ilaveten 3 bin 897 metrekare parke kaldırım döşedik ve mahallenin yollarının asfaltını da kanalizasyon çalışmasından sonra yenileyeceğiz dedi.
     Tütüncü, muhtar Feyzullah Büyükkeleş ve AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile Hasan Tahsin Caddesinde süren yağmur suyu drenaj ve parke kaldırım çalışmasını inceledi.
     Tütüncü, caddede bin 400 metrekare parke kaldırım ile 1 kilometre uzunluğunda yağmur suyu drenaj kanalı çalışması yaptıklarını söyledi.
     Aynı zamanda Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı olan Feyzullah Bükükkeleş de yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER