Kepez Belediye Başkanı Tütüncü:

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Şehit ailelerine sahip çıkmak, onların sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmak, varsa ihtiyaçlarını tespit edip giderilmesi için imkanlar dahilinde elimizden geleni yapmaya hazırız (Fotoğ


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehit ailelerinin ihtiyaçlarını tespit edip, giderilmesi için imkanlar dahilinde ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını bildirdi.
     Başkan Hakan Tütüncü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Antalya Şubesini ziyaret etti. Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiyenin kritik bir süreçten geçtiğini ve bu sürede her zaman olduğundan daha fazla kenetlenmek gerektiğini söyledi.
     Kepez Belediyesi olarak her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını vurgulayan Tütüncü, şöyle konuştu:
     Devletimizin ve milletimizin birliğini, bütünlüğünü, huzur ve güvenliğini muhafaza etmek uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin geride bıraktıkları ve bizlere emanet olan şehit ailelerine sahip çıkmak, onların sorunlarına duyarlılıkla yaklaşmak, varsa ihtiyaçlarını tespit edip giderilmesi için imkanlar dahilinde elimizden geleni yapmaya hazırız.
     Tütüncü konuşmasının ardından, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneğinin hatıra defterini imzaladı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER