Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kaşta ziyaretlerde

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kaşta ziyaretlerde bulundu


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kaşta ziyarette bulundu.
     Tütüncü, Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkayanın Kalkan Sarıbelen köyünde merhum babası için düzenlediği mevlite, ardından Antalya İl Genel Meclis Üyesi Kenan Demircinin vefat eden annesinin cenaze törenine katıldı.
     Daha sonra AK Parti Kaş İlçe Başkanlığını ziyaret eden Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, siyasete başladığı günden itibaren Kaş ilçe teşkilatıyla yakından ilgilendiğini belirtti.
     Kaşın Antalyanın çok özel, marka değeri taşıyan bir ilçesi olduğunu belirten Tütüncü, ilçenin çok önemsenmesi gerektiğini söyledi.
     AK Parti Hükümetinin Kaşa gereken ilgi ve alakayı gösterdiğini ifade eden Tütüncü, Doğal güzelliklerinin yanında Kaşta, çok başarılı bir yerel yönetiminin olması gerektiğini düşünüyorum. Allahın bahşettiği doğal güzelliklerin, insanlar için istifade edilebilir hale getirilmesi gerekiyor. Bu bakımdan Kaş, AK Partili bir belediyeye yeniden kavuşmalıdır diye konuştu.
     Bu amacın gerçekleşmesi için 2014 yerel seçimlerini çok önemli bir fırsat olarak gördüğünün kaydeden Tütüncü, şöyle konuştu:
     Kaş ilçe teşkilatımızın her bir ferdi çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmasın. AK Partinin teşkilatlarında görev yapmış, teşkilatların büyümesi ve gelişmesi noktasında partinin içerisinde çeşitli noktalarda görev yapmış bir kardeşiniz olarak her zaman Kaş AK Parti İlçe Teşkilatının yanındayım.
     Tütüncü, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşıyı da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Kaşta ziyaretlerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER