Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, hizmetlerini anlattı

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, hizmetlerini anlattı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaretlerde bulundu.
     Hakan Tütüncü, yeni Emek Mahallesini ziyaret ederek, mahalle muhtarı Mustafa Çoban ve mahalle sakinleri ile görüştü.
     Yeni yol, asfalt, park, kültür merkezi, müftülük binası gibi yatırımlarla Yeni Emek Mahallesini güzelleştirdiklerini belirten Tütüncü, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Kepez İlçe Müftülük hizmet binası yatırımlarıyla da mahallenin cazibesini artırdıklarını söyledi.
     Bölgedeki okulun, aile sağlığı merkezinin ve caminin fiziki alanlarla ilgili taleplerini karşıladıklarını anlatan Tütüncü, 14 dönümden oluşan yeni bir park çalışmasının devam ettiği mahalleye önümüzdeki günlerde iki adet yeşil alan çalışması yapacaklarını kaydetti.
     Tütüncü, Yeni Emek Mahallesinde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi başta olmak üzere 12 bin metrekarelik açık etkinlik alanı, açık semt pazarı, 11 bin metre sıcak asfalt, 4 bin metrekare parke kaldırım, okul bahçesine sıcak asfalt dökülmesi çalışmaları gerçekleştirildiklerini bildirdi.
    
     -Şampiyon kızlardan Tütüncüye ziyaret-
    
     Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 44 kız takımın mücadele ettiği Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Turnuvasının birincisi olan Karatay Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı oyuncuları, beden eğitimi öğretmenleri ve kazandıkları şampiyonluk kupasıyla Tütüncüyü ziyaret etti.
     Tütüncü, aynı zamanda Kepez Belediyesi Spor Kulübünün de lisanslı oyuncuları olan Karatay Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımının başarısıyla büyük gurur duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     Kepez Belediyesi olarak amatör spora büyük yatırım yapıyoruz. Türkiyede en büyük lisanslı sporcuya sahip kulüpler arasında yer alıyoruz. Amacımız ülkemizde profesyonel spor kulüplerine oyuncu sokarak onların alt yapı eksikliğini gidermek. Karatay Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımının, elde ettiği bu başarıyı, disiplin, kararlılık ve inanç doğrultusunda hareketle çok daha yukarılara taşıyabileceğine inanıyorum.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, hizmetlerini anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER