Kepezdeki okullar yeni eğitim öğretim yılına

Kepezdeki okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, ilçedeki okulları 2012-2013 eğitim öğretim dönemine hazır hale getirmek için okulların bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyor.
     Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince bazı okullarda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
     Bu yıl uygulanacak 4+4+4 eğitim sistemi kapsamında bazı okullarda yeni derslikler inşa edildiği, mevcut dersliklere de boya, badana, sıva gibi bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı belirtildi. Ayrıca okulların çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında da bordür, kilit taşı, fayans döşemeleri, oturma alanları, spor sahaları, basket potası, çöp sepetlerinin de yenilendiği kaydedildi.
     Yaz döneminde Hızır Reis Ticaret ve Meslek Lisesinde, Ünsal İlköğretim Okulunda ve Yeni Doğan Mahallesi Ayşe Atmaca İlköğretim Okulunda çevre düzenlemesi, Karşıyaka Mahallesi Perihan Esat Aral İlköğretim Okulunda ise yeni derslik çalışması yapıldığı ifade edildi.
     Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yaptırılan ve bu yıl hizmete girecek 25 derslikli Duraliler İlköğretim Okulu idaresinin asfalt talebinin yerine getirildiği bildirildi.
     Yeni eğitim yılında öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Hakan Tütüncü, eğitim yılı boyunca öğrencilerin ve okulların yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Kepezdeki okullar yeni eğitim öğretim yılına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER