Kepezde şehitlerin isimleri parklara verilecek

Kepezde şehitlerin isimleri parklara verilecek


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Meclisi, 5 şehidin isminin yeni yapılan parklara verilmesini kararlaştırdı.
     Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez Belediye Meclisi, aralık ayı olağan toplantısında ilçe genelinde yeni yapılacak 5 ayrı parka şehitlerin isimlerinin verilmesini kararlaştırdı.
     Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında toplanan belediye meclisi, bir önceki meclis toplantısında uğradıkları hain saldırı sonucu şehit olan Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Mehmet Çolak, Mustafa Kılıç ve Abdullah Bülbülün isimlerinin uygun görülen bir parka verilmesi talebini görüşerek oy birliğiyle kabul etti.
     İsim Tespit Komisyonu da üç şehidin hatıralarının yaşatılması amacıyla Karşıyaka Mahallesinde yapımı tamamlanan parka 3 Şehitler Parkı isminin verilmesini uygun buldu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 12 Eylül 1993 tarihinde Ağrı Dağı Mıhtepe mevkinde şehit olan Piyade Er Ali Aykaçın ismini, Şafak Mahallesi 4250 sokakta yeni yapılan parka verilmesini kararlaştırdı.
     Belediye meclisinin AK Partili üyeleri, 18 Kasım 2012de Hakkarinin Şemdinli ilçesinde şehit olan Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkutun isminin ise kamu kurumlarına, sağlık tesislerine, önemli caddelere ve önemli parklarda yaşatılmasıyla ilgili önerge verdi. Önerge, oy birliğiyle kabul edilerek isim tespit komisyonuna havale edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde şehitlerin isimleri parklara verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER