Kenyaya giden heyet, Karasuya döndü

Kenyaya giden heyet, Karasuya döndü


SAKARYA (A.A) - Kurban Bayramında Kimse Yok Mu Derneğince düzenlenen yardım kampanyasına katılmak amacıyla Kenyaya giden heyet, Karasuya döndü.
     Etkinliğe katılan iş adamı Hüseyin Yavuzyiğit, Avukat Kasım Yavuzyiğit, Faruk Ertürk, Abdurrahman Topaloğlu, Nedim Reis ile Berk Eğitim Hizmetleri Müdürü Halil İbrahim Yener, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, 5 gün boyunca Kenyanın Nairobi ve Mombassa kentlerindeki Türk okullarını ziyaret ettiklerini söyledi.
     Sakarya, Gaziantep, Denizli, İzmir, Antalya ve Samsunun yanı sıra Almanya, Avustralya ve Hollanda gibi ülkelerden gelen yaklaşık iki bin kişinin Kenyada buluştuğunu belirten Karasulu yardımseverler, Afrikadaki açlığı ve sefaleti yerinde gördüklerini, bu nedenle yardım heyetinde yer almalarının kendilerine mutluluk verdiğini dile getirdi.
     İş adamı Hüseyin Yavuzyiğit, gezi sırasında kendisini gözetmen kabul ettiğini ifade ederek, Acaba yapılan yardımlar yerine ulaştırılıyor mu diye kuşku taşıyordum. Organizasyonu gördükten sonra kuşkularım dağıldı. Her şey mükemmeldi. Yardımlar hakeden kişilere dağıtıldı diye konuştu.
    
     Muhabir: Cihan Ersöz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kenyaya giden heyet, Karasuya döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER