Kebanda kondisyon salonu kuruldu

Kebanda kondisyon salonu kuruldu


ELAZIĞ (A.A) - Keban Kültür Turizm Tanıtma Dayanışma Ve Folklor Derneği tarafından hazırlanan ve Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında desteklenen Gençliğin Merkezi projesi çerçevesinde, ilçede kondisyon salonu kuruldu.
     Proje Koordinatörü Hakan Can, Keban Spor Salonu içinde oluşturulan salonun hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ilçeye gençlerin zamanlarını değerlendirebileceği bir mekan kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.
     Bu amaçla SODES kapsamında kabul edilen Gençliğin Merkezi projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Can, Proje kapsamında kurulan kondisyon salonumuz kas geliştirici ve sıkılaştırıcı çalışmalar üzerine açılan bir salon. Şimdiye kadar ilçede böyle bir salonun bulunmaması bir eksiklikti. Bu büyük eksikliğin de giderildiğini ümit ediyorum. Salonumuzda ayrıca jimnastik aletleri, serbest ağırlıklarımız, koşu bantlarımız ve bisikletlerimiz var. Bunların dışında tabi bütün kas gruplarına yönelik malzemeler de bulunuyor. Salonumuzda verilen bütün hizmetler sporseverlere ücretsiz olacaktır dedi.
     Hakan Can, projenin kabul edilmesi ve hayata geçirilmesi aşamasında bugüne kadar her türlü yardımını, desteğini, ilgi ve alakasını esirgemeyen Kaymakam Ahmet Arıka da teşekkür etti.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Kebanda kondisyon salonu kuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER