KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal:

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal: -Üniversitemizi diğer üniversitelerden farklı kılan özelliklerinden birisi de, öğrenci inisiyatifinin ön planda tutulmasıdır


KARABÜK (A.A) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Üniversitemizi diğer üniversitelerden farklı kılan özelliklerinden biriside öğrenci inisiyatifinin ön planda tutulmasıdır dedi.
     Uysal, KBÜ Safranbolu Meslek Yüksekokulu mezuniyet balosunda yaptığı konuşmada, üniversitede öğrenciler tarafından kurulan 53 kulüp olduğunu ve hepsininde aktif olarak çalıştığını anlattı.
     Kulüplerin, büyük organizasyonlara imza attığını belirten Uysal, Üniversitemizi diğer üniversitelerden farklı kılan özelliklerinden birisi de öğrenci inisiyatifinin ön planda tutulmasıdır. Ben öğrencilerimizin bu başarılarının, öğrenim hayatlarının sonunda da devam edeceğine inanıyorum diye konuştu.
     Baloda, iyi derece ile mezun olan öğrencilere Karabük Vali Yardımcısı Ali Uysal, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve rektör Uysal tarafından belge ve çeşitli hediyeler verildi.
     (AOL-NER)
<< Önceki Haber KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER