Kazanda yıl sonu eğitim şenliği...

Kazanda yıl sonu eğitim şenliği... -120 öğrenci 25 bin lira tutarında altın ve para ile ödüllendirildi


ANKARA (A.A) - Kazanda yıl sonu eğitim şenliği ve ödül töreni yapıldı.
     Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen geceye Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş, Ankara İL Denetmenleri Kurulu Başkanı Mehmet Ali Çayır, öğrenciler ve aileleri katıldı.
     Programda, yıl boyunca düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler şiirler okudu, türküler söyledi ve halk oyunu gösterisi yaptı.
     Gecede Ankara Meddahlık Yarışmasında il birincisi olan Mustafa Hakan Güvençer ve Anadolu Lisesi öğrencisi Eylül Gölenin meddah gösterisi ilgiyle izlendi.
     Bu yıl Kazanda ilk defa düzenlenen değerler eğitimi ve sosyal sorumluluk proje yarışmasında dereceye giren ilk üç projenin sunumları da yapıldı.
     Yılsonu eğitim şenliğinde ilçe, il, ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceye giren 120 öğrencinin ödül töreni yapıldı. Öğrenciler derecelerine göre cumhuriyet altını ve para ile ödüllendirildi.
     Ayrıca Ankara Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan Kaymakam ve Belediye Başkanına eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
     Şenlik toplu fotoğraf çekimi ve havai fişek gösterisiyle sına erdi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Kazanda yıl sonu eğitim şenliği... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER