Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu:

Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu: Yeni sezonda taraftarımıza layık bir Kayserispor izlettireceğimizi düşünüyoruz


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserisporun Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Yeni sezonda taraftarımıza layık iyi bir Kayserispor izlettireceğimizi düşünüyoruz dedi.
     Hazırlık maçında yarın Beşiktaşı ağırlayacak olan sarı-kırmızılıların Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşı Kayseride ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.
     Ortaköylüoğlu, Beşiktaş maçının sezon öncesi hem Kayserispor hem de Beşiktaş için takımlarının son durumunu görme açısından ciddi bir karşılaşma olacağını belirterek, Yeni oyuncularımızın taraftarlarla sezon öncesi buluşması açısından önemli bir karşılaşma olacak. Taraftarlarımız karşılaşmaya yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılarak sezon öncesi moral bulmak istiyoruz diye konuştu.
     Yeni sezonda hedeflerinin üst sıralar olduğunu dile getiren Ortaköylüoğlu, şunları kaydetti:
     Bu sezon beklentimiz ligde iddialı bir Kayserispor olması için çalışmalarımız sürüyor. Kayserispor olarak amacımız her sene bir önceki sezonun üstüne çıkabilmektir. Takımımızdan çok önemli oyuncular ayrıldı. Bunun bilinci içerisindeyiz ama herkes emin olabilir ki yeni gelen oyuncularımız da ayrılan oyuncuların boşluğunu doldurup en az onlar kadar performans sergileyeceklerdir. Bu anlamda kadromuza ciddi manada takviye yaptık. Bu takviyeleri yaparken de maddi ve manevi açıdan ciddi fedakarlıklar gösterdik. Yeni sezonda taraftarımıza layık iyi bir Kayserispor izlettireceğimizi düşünüyoruz. Yeter ki taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın desteklerini sürdürsün.
     Kulüp olarak transferi büyük oranda tamamladıklarını vurgulayan Ortaköylüoğlu, belki bir oyuncuyu daha kadrolarına katabileceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER