Kayserispor, Mersin İdmanyurdu

Kayserispor, Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı.
     Kadir Has Tesislerindeki antrenman, kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz gözetiminde yapıldı. Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, takım olarak çok kötü bir dönemden geçtiklerini belirtti.
     Yılmaz, Sancaktepe Belediyespor maçı, farklı bir maçtı. Bu maçta hem Kayseri, hem oyuncularımız açısından hiç yakışmayan bir skor aldık. Gönül isterdi ki kupa maçını kazanarak Mersine gidelim ama olmadı. Mersin İdmanyurdu maçını kazanmak için çıkacağız. Kazanacağımıza da inanıyoruz diye konuştu.
     Takımın kaliteli oyunculara sahip olduğunu dile getiren futbolcu Okay Yokuşlu ise kısa zamanda toparlanacaklarına inandıklarını ifade etti.
     Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda Sancaktepe Belediyespora yenildiğimiz için üzgünüz diyen Yokuşlu, şunları söyledi:
     Bunun böyle olmaması gerekiyordu. Ne olursa olsun bizim bir kalitemiz var ama onu sahaya yansıtamadık. Bu ara takımda kötü bir gidişat var ama bunu çevirecek olan yine bizleriz. Bunun için daha çok çalışmalıyız. İnşallah ilerleyen günlerde daha iyi olacak. Mersin zor bir deplasman. Aldığımız kötü sonuçlara rağmen yine de kim olduğumuzu biliyoruz. Her zaman bir başlangıç yapabileceğimizi de biliyoruz. İnşallah bu başlangıcı Mersin maçıyla yaparız.
     Bu arada Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, teknik direktör Şota Arveladzenin görevinden istifa etmesinin ardından hiçbir teknik adamla görüşmediklerini belirterek, basın yayın organlarında Kayserisporun bazı teknik direktörlerle görüşüp anlaştığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kayserispor, Mersin İdmanyurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER