KAYSERİGAZın müşteri memnuniyeti anketi

KAYSERİGAZın müşteri memnuniyeti anketi -Türkiyenin önde gelen doğalgaz dağıtım firmalarından KAYSERİGAZın uyguladığı müşteri memnuniyeti anketinin sonucunda müşterilerin yüzde 98inin şirketten memnun olduğu belirlendi


KAYSERİ (A.A) - Türkiyenin önde gelen doğalgaz dağıtım firmalarından KAYSERİGAZın yaptığı müşteri memnuniyeti anketinin sonucunda müşterilerin yüzde 98inin şirketten memnun olduğu belirlendi.
     KAYSERİGAZdan yapılan yazılı açıklamada, şirketin müşterilerinin ve paydaşlarının memnuniyetlerini ölçmek amacıyla anket yaptığı bildirildi.
     Müşterilerin evsel, sanayi ve potansiyel müşteri olmak üzere üç gruba ayrıldığı ankette, her ilçeden ve mahalleden müşteriler ile görüşüldüğü belirtildi.
     Anketten elde edilecek sonuçlar ışığında eylem planı hazırlanacağının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Anketimiz bağımsız bir araştırma şirketi tarafından algı ve ölçümleme çalışması kantitatif araştırma yöntemlerinden olan Bilgisayar destekli telefon ile gerçekleştirildi. Yüzde 95 güven aralığında ve yüzde 3 hata payı ile gerçekleştirilen mevcut müşteri algı ölçümleme çalışması ve potansiyel müşteri algı ölçümleme çalışması kapsamında toplam 2 bin 134 kişi ile görüşüldü.
     Araştırmalar sonucunda müşteriler doğalgazı, yüzde 74 en ekonomik, yüzde 98 en çevreci, yüzde 96 en güvenli ve yüzde 97 en ulaşılabilir yakıt olduğunu teyit etti.
     Müşteriler arasında yapılan araştırmada ise yüzde 98 müşteri memnuniyetinin yakalandığı belirlendi. Ayrıca Kayserigazın yüzde 94 güvenilir, yüzde 91 itibarlı ve saygın bir kurum olduğu sonucu da alındı.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber KAYSERİGAZın müşteri memnuniyeti anketi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER