Kayserigazda Çalışan Paylaşım toplantısı gerçekleştirildi

Kayserigazda Çalışan Paylaşım toplantısı gerçekleştirildi


KAYSERİ (A.A) - Kayserigazın geleneksel hale getirdiği ve çeşitli vesilelerle düzenlediği Çalışan Paylaşım Etkinliği Kayserigaz konferans salonunda gerçekleştirildi.
     2012 tarife sürecinin ve Müşteri Memnuniyeti Anket sonuçlarının anlatıldığı toplantıda ayrıca Kayserigaz ailesine yeni katılan Mali ve İdari İşler Müdürü Mennan Uzunoğluda kısa bir konuşma gerçekleştirdi.
     Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Genel Müdür Yardımcısı Atilla Karagöz, bölüm müdürleri ve personelin katıldığı toplantı, Boranın açılış konuşması ile başladı.
     Kayserigaz Genel Müdürü Bora, yaptığı konuşmada Kayserigaz imaj olarak, vizyon ve misyon olarak çok büyük, önemli bir seviyeyi yakalamış ve tüm çalışanlarıyla bu vizyonu üstlenmiş durumda sektörde hak ettiği yeri almıştır dedi.
     Bora, bu seviyeye ulaşma sonucunda ölçümleme, algı çalışması gerçekleştirdiklerini ve elde ettikleri sonuçlardan son derece memnun olduklarını, elde edilmesi, yakalanması oldukça güç olan yüzde 98 müşteri memnuniyeti sonuçları ile gerçekleştirdikleri başarılı çalışmaların müşterilerinin nezdinde takdir toplamasının bir belirtisi olarak algıladıklarını ve önümüzdeki süreçte ise aynı kalite ve duyarlılıkla başarılı çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.
     Bora, 2012 yılının tarife yılı olmasından dolayı şirketimizin kritik bir süreçten geçtiğini ve bu süreç sonucunda da verilen tarife ile Kayserigaz olarak yeni stratejiler geliştirmeleri gerektiğini ve bu geliştirilecek olan stratejilerin Kayserigaz çalışanları ile başarılı bir şekilde başlatılacağını ve geçmiş yıllarda elde edilen başarılı çalışmaların önümüzdeki dönemde de artarak devam edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.
     Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Boranın konuşmasından sonra Kayserigaz ailesine yeni katılan Mali ve İdari İşler Müdürü Mennan Uzunoğluda kısa bir konuşma gerçekleştirerek geçmişte yaptığı başarılı çalışmalardan bahsetti.
     Ayrıca Uzunoğlu kariyerine Enerji Sektörünün Model Şirketi olan Kayserigazda devam etmekten dolayı son derece mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.
     Paylaşım toplantısı esnasında, Kayserigazda gelenekselleştirilen doğum günü kutlama programı kapsamında, Ocak, Şubat, Mart ayında doğanların doğum günleri kutlandı ve doğum günü olanlara hediyeleri verildi.
     Kayserigaz çalışanları tarafından [email protected] adresine gönderilen fikirlerin ödül töreni de Çalışan Paylaşım Etkinliğinde yapıldı.
     Çalışanların kendi işleri, birimleri veya Kayserigaz geneli ile ilgili şirkete katkı sağlayacak fikirler hakkında ürettikleri düşüncelerin maliyet azaltıcı, tasarruf sağlayıcı, gelir artırıcı, zaman kazandırıcı, performans artırıcı, prestij artırıcı, işleri kolaylaştırıcı, motivasyon sağlayıcı olması gibi özellikler taşıması öngörülüyor.
     Değerlendirme ise 6 kriter üzerinden yapılıyor.
     Bu kriterler fikrin; şirkete maddi getirisi, uygulanabilirlik, şirkete maddi olmayan getirisi, orjinallik, teknik ve finansal fizibilite çalışması, şirkete getireceği maliyet incelenerek değerlendiriliyor.
     Herkesin Fikri Değerlidir uygulamasının 12inci ve 13üncü etabında çalışanların [email protected] gönderdikleri fikirlerin değerlendirme sonuçlarında ilk üçe giren fikir altınla ödüllendirildi.
     Birincilik ödülü büyük altın, ikincilik ödülü yarım altın ve üçüncülük ödülü küçük altın olmak üzere dereceye girenler ödüllerini ve plaketlerini Hasan Yasir Boradan aldılar.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayserigazda Çalışan Paylaşım toplantısı gerçekleştirildi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER