Kayseri Ticaret Odası Meclis Toplantısı yapıldı

Kayseri Ticaret Odası Meclis Toplantısı yapıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Odasının (KTO) aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.
     KTO Rıfat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonundaki toplantıda gündem maddeleri değerlendirildi.
     Toplantıda fırıncılardan gelen talep üzerine ekmeğin fiyatının KTO tarafından belirlemesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi hususu da görüşe sunuldu.
     Burada söz alan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu, fırıncılara kendi aralarındaki rekabeti sona erdirmeleri tavsiyesinde bulunduklarını vurgulayarak, Fırıncı arkadaşlarımızdan kendi aralarındaki istikrarsızlığı bitirmelerini istedik. Fırıncılar Odası ekmeğin maliyetinin arttığını bu nedenle bizden ekmek satış fiyatına yönelik bir araştırmada bulunmamızı istediler. Yetki verilirse ilgileneceğiz dedi.
     Ekmek satış fiyatının belirlenmesi için oy çokluğu ile yönetim kuruluna yetki verildi.
     Öte yandan 2012 yılının bir değerlendirmesini yapan Mehmetbeyoğlu, oda olarak bir çok etkinlik düzenlediklerini ve pek çok konuda görüş bildirdiklerini söyledi.
     Mehmetbeyoğlu, Bir asra yakındır hizmet veren odamız, ekip olarak kentimizin kalkınması ve refah düzeyinin artması için çalışmalarına devam edecektir. Bu arada seçimle ilgili de sorular alıyoruz. Şubat, mart aylarında sağlıklı bir seçim yapılmasını diliyoruz diye konuştu.
     Meclis Başkanı Bekir Adıyaman ise, bütçe ile ilgili şu bilgileri verdi:
     2012 yılı bütçesi, yapılan tahsilatların iyi olması dolayısıyla 6 milyon 725 bin lira olarak gerçekleşti. 2012 yılı gider bütçesi ise üyelerimizden elde ettiğimiz gelirlerin üyelerimize yönelik faaliyetlere harcanması prensibi ile tahmini giderlerden yüzde 34 daha aşağıda gerçekleşmiştir. Bu da odamızın harcamalarda ne kadar ihtiyatlı davrandığını, tutumlu olduğumuzu göstermektedir.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Kayseri Ticaret Odası Meclis Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER