Kayseri Park, 23 Nisanda şenlenecek

Kayseri Park, 23 Nisanda şenlenecek


KAYSERİ (A.A) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kayseri Parkta tam 5 gün boyunca kutlanacak.
     20-24 Nisan tarihleri arasında Kayseri Parkta resim sergisinden dans gösterisine pek çok etkinlik yer alıyor.
     Dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi-nde büyük bir coşkuyla kutlanması planlanıyor.
     Çocuk Bayramı nedeniyle beş günlük bir etkinlik programı hazırlayan Kayseri Parkta ilk olarak, 20-21 Nisan tarihlerinde Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kayseri Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle "81 İlde Türkiye" sergisi açılacak. Sergi, kapsamında Kayseride hizmet veren resim öğretmenlerinden oluşan 81 kişilik bir grup, bir ili seçerek oranın kültürel yapısını tuallere yansıtacak.
     20-21-22 Nisan tarihlerinde sinema karşısındaki sergi alanında Minik Eller Kreşin resim ve el işi sergisi düzenlenecek.
     23 Nisan Günü saat 19.00da Çerkez Halk Dansları Topluluğu gösterilerini sunacakken aynı gün, Hunat Hatun Okulu Öğrencileri, Kayseri Park-ta pota show, jimnastik show, kafkas oyunları, müzik dinletisi ve Hacivat-Karagöz oyunu sergileyecek.
     Aynı tarihlerde Kayseri Amatör Fotoğrafçılar Derneği-nin çocuk konulu fotoğraf sergisi de Kayseri Park-ta ziyarete açılacak.
     Kayseri Park, 27-28 Nisan tarihlerinde ise çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Alışveriş Merkezinin ön kısmında Gaziler Vakfı-na ait 1915 Çanakkale Şehitlik Gezici Müzesi konumlandırılacak.
     Gezici müzede 1915 yılında gerçekleşen Çanakkale Savaşı dönemine ait eserler ve objeler sergileniyor.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseri Park, 23 Nisanda şenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER