Kayseri İl Koordinasyon Toplantısı

Kayseri İl Koordinasyon Toplantısı -Tayini çıkan DSİ Bölge Müdürü Eker, toplantıda katılımcılardan helallik istedi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı.
     İl Özel İdaresi Salonunda düzenlenen toplantıya başkanlık yapan Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, geçen yılın değerlendirmesini yapmak ve 2013 yılında hayata geçirilecek projeleri ele almak için bir araya geldiklerini söyledi.
     U-20 Dünya Şampiyonasının 20 Haziranda Kayseride açılış maçıyla başlayacağını hatırlatan Vali Yılmaz, tüm kurum ve kuruluşlara hazırlıklarını tamamlayarak bu şampiyonayı en iyi şekilde değerlendirmeleri çağrısında bulundu.
     Büyükşehir Belediyesi adına konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Kemaletin Cengiz Tekinsoy, kentin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunacak projelerin devam ettiğini belirtti.
     Belediyenin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi veren Tekinsoy, Kültür yolu, Kayseri mahallesi, Kayseri kalesi kültür sanat merkezi, kaleiçi arkeoloji müzesi, Selçuklu müzesi, Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi projelerinin çalışmaları devam ediyor. Anadolu Harikalar Diyarı Projesi, 10 başlık altında sürüyor. Mayıs ayında tamamlanmasını hedefliyoruz. Kentimizin tarihinin en büyük projesi olarak adlandırdığımız Erciyes Kış Turizmi Projesi kapsamında tamamlanan 32 tesisimizin 3 Şubatta açılışını gerçekleştireceğiz dedi.
     Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürü Ali Fuat Eker ise, müdürlüğün kentte yaptığı sulama çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Balıkesire tayininin çıktığını belirten Eker, Toplantıya katılan arkadaşlarıma haklarını helal etmesini istiyorum. Kayseride verimli 5 yıl geçirdik, herkese teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kayseri İl Koordinasyon Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER