Kayseri Aydınlar Ocağı üyeleri kahvaltıda bir

Kayseri Aydınlar Ocağı üyeleri kahvaltıda bir araya geldi


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Aydınlar Ocağının yeni yönetimi üyelerle kahvaltıda bir araya geldi.
     Aydınlar Ocağı eski başkanı Ünal Tayfur, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelindeki kahvaltıda, bir süre önce yapılan genel kurulda seçilen yeni yönetimi kutladı.
     İki yılda bir yeni başkanı seçtiklerini belirten Tayfur, Yeni yönetimdeki arkadaşlar kaldığımız yerden çalışmalara devam edecek. Yeni seçilen başkanımıza başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında olacağız ve birlikte hareket edeceğiz. Allah yollarını açık etsin. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum, bizim örgütümüz hiç bir siyasi görüşle alakası olmadan vatanını ve milletini seven aydın insanlardan oluşmaktadır diye konuştu.
     Aydınlar Ocağı Başkanı Selim Tunçbilek de eski yönetime teşekkür ederek, şöyle konuştu:
     Kayseri Aydınlar Ocağı bütün üyeleriyle birlikte Türkiyede düşüncelerin boyutlandırılması noktasında üzerine düşeni yapmaktadır. Ülke meselelerinde üzerimize düşeni eski ve yeni yönetim olarak birlikte yapmaya çalışacağız. Yönetimdeki arkadaşlar birikimi ve tecrübeleriyle bize güç katacaklar. Burada kahvaltıda bir araya gelerek yeni yönetimi tanıtmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu / İnci Kurun
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kayseri Aydınlar Ocağı üyeleri kahvaltıda bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER