Kayserideki fabrika yangınları

Kayserideki fabrika yangınları -AK Parti milletvekilleri fabrikalarında çıkan yangın nedeniyle maddi zarar gören sanayicileri ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, fabrikalarında çıkan yangın nedeniyle maddi zarar gören sanayicileri ziyaret etti.
     Öksüzkaya ve Tamer, 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Mimarsinan OSBdeki 2 fabrikayı ziyaret ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Ahmet Öksüzkaya, iş adamlarının yaptıkları üretimle ülke kalkınmasına katkı sağladıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Allah başka dert vermesin. Serbest Bölge olsun, 1. OSBdeki fabrikalar olsun buraların tapuları sizlerin olsa da, buralar bizim de fabrikalarımız. Sizler ülkemiz için üretim yaparak, istihdama katkı sağlıyorsunuz. Ülkemizin ihracatına katkı sağlıyorsunuz. Devletimiz ve milletimiz adına sizlere müteşekkiriz. Bu tür afetler zaman zaman başımıza geliyor. Tedbir almak her zaman için önemli. Ama ufak bir ihmal çok büyük kayıplara sebebiyet veriyor. Bu konuşlarda çalışanlarımızı bilgilendirmek ve fiziki manada tedbir almak önemli diye düşünüyorum. Rabbim, bundan sonra ne size, ne de başka fabrikalara bu tür afetler göstermez diye temenni ediyorum.
     AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, sanayicilere bu tür afetlerle bir daha karşılaşmamaları dileğinde bulunarak, Bu zor günlerinizde herkesin yanınızda olması güzel bir olay. Kısa bir süre içerisinde yeniden üretime geçmeniz de önemli bir konuydu. Onu da başarmışınız. Buradan geçinen birçok aile var. İleride çok daha iyi yerlere gelmenizi temenni ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kayserideki fabrika yangınları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER