Kayserideki cinsel istismar davası

Kayserideki cinsel istismar davası -Mahkeme, 3 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanığa 41 yıl, bu kişiye yardımcı olduğu gerekçesiyle yargılanan olayın mağdurlarından bir çocuğa ise 11 yıl hapis


KAYSERİ (A.A) - Kayseride, yaklaşık 5 yıldır süren davada, 3 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan sanık 41 yıl 5 ay, bu kişiye yardımcı olduğu gerekçesiyle yargılanan olayın mağdurlarından bir çocuk ise 11 yıl hapse mahkum oldu.
     2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, olay günü 13 yaşında olan A.Ç, Ç.K. ve M.Ayı alıkoyup cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Hacı Mustafa Karapınar (54) ile annesi ve avukatı katıldı. Bu kişiye yardımcı olduğu gerekçesiyle tutuksuz yargılanan olayın mağdurlarından A.Ç. ise duruşmaya gelmedi.
     Savunmanın ardından mahkeme heyeti, Hacı Mustafa Karapınara Beden ve Ruh Sağlıklarını Bozacak Şekilde Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan 41 yıl 5 ay hapis cezası verdi. Mağdurlardan A.Ç. ise, arkadaşı Ç.Knin Hacı Mustafa Karapınar ile birlikte olmasına yardım ettiği gerekçesiyle 11 yıl hapis cezasına mahkum oldu.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Kayserideki cinsel istismar davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER