Kayseride kaçak akaryakıt operasyonu

Kayseride kaçak akaryakıt operasyonu -Operasyonda 34,1 ton karışımlı madeni yağ ile jet-A1 olarak tabir edilen 35 ton kaçak uçak yakıtı ele geçirildi


KAYSERİ (A.A) - Kayseride bir madeni yağ üretim tesisine düzenlenen operasyonda, içine katkı maddesi konularak yakıta dönüştürülmüş 34,1 ton karışımlı madeni yağ ile jet-A1 olarak tabir edilen 35 ton kaçak uçak yakıtı ele geçirildi.
     Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri-Ankara kara yolunda faaliyet gösteren bir madeni yağ üretim tesisinde, içine katkı maddesi konularak yakıta dönüştürülmüş madeni yağ bulunduğu ihbarı alan jandarma ekipleri, operasyon düzenledi.
     Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu denetçilerinin de katıldığı operasyonda, 34,1 ton karışımlı madeni yağ ile jet-A1 olarak tabir edilen 35 ton kaçak uçak yakıtı ele geçirildi. Tesisteki bir akaryakıt tankerine de el konuldu.
     Ele geçirilen karışımlı madeni yağ ve uçak yakıtının İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiği, tesis sorumluları hakkında başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kayseride kaçak akaryakıt operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER