Kayseride 15 katlı binada yangın

Kayseride 15 katlı binada yangın -Binanın 11. katındaki yangın nedeniyle evlerinde mahsur kalan 22 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı -Dumandan etkilenen vatandaşlar ile 1 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı (Fotoğraflı-Görü


KAYSERİ (A.A) - Kayseride 15 katlı binanın 11. katındaki yangın nedeniyle evlerinde mahsur kalan 22 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen vatandaşlar ile 1 itfaiye eri hastaneye kaldırıldı.
     Küçükmustafa Mahallesi Beta Sitesinin 11. katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.
     Evlerinde mahsur kalanlar pencerelere çıkarak kurtarılmayı beklerken, binanın önünde çalışmaları takip eden yakınlarının ise gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.
     Yangını söndürme çalışmalarını sürdüren itfaiye ekipleri, aynı zamanda evlerinde mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışmalara başladı.
     İtfaiye ekipleri önce 15. katta mahsur kalan Seçil Kafa ve 1 yaşındaki oğlu Alperen ile diyaliz hastası olduğu öğrenilen yaşlı bir kişiyi kurtardı.
     Yoğun dumandan etkilenerek bayılan ve itfaiye eri olduğu öğrenilen bir kişi de itfaiye merdivenine bağlanan sedye ile aşağı indirilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.
     Dumandan 22 kişi ile 1 itfaiye erinin etkilendiği ve hastanelerde tedavi altına alındığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılanların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
     Tahliye işi tamamlandıktan sonra yangını söndüren itfaiye ekipleri bina içerisini ve daireleri tek tek kontrol etti. Daha sonra itfaiye ve sağlık ekiplerine ayran dağıtıldı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / İsmail İçer
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kayseride 15 katlı binada yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER