Kaynak suları trafiği etkiliyor

Kaynak suları trafiği etkiliyor -Antalya-Kemer kara yolunda yeryüzüne çıkan kaynak suları, trafikte sürücülere zor anlar yaşatıyor -Karayolları 13. Bölge Müdürü Karademir: -Bizim dışımızda doğal olarak ortaya çıkan kaynak s


ANTALYA (A.A) - Antalya-Kemer kara yolu, Sarısu mevkisinde dağın altından gelen kaynak suları, trafiği olumsuz etkiliyor.
     Antalya ve çevresinde etkili olan yağışlar, kaynak sularının farklı noktalardan yeryüzüne çıkmasına neden oldu. Antalya-Kemer kara yolu Sarısu mevkisinde yeryüzüne çıkan kaynak suları yüzünden sürücüler zor anlar yaşadı.
     Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aşırı yağışların yeraltı ve yerüstü su kaynaklarının seviyelerini etkilediğini kaydetti. Farklı noktalardan yeryüzüne çıkan kaynak sularının zaman zaman ulaşımda aksamalara neden olduğuna dikkati çeken Karademir, var olan tahliye kanallarının, yağışların etkisiyle yetersiz kaldığını vurguladı.
     Bölgede ekiplerin gerekli uyarılarda bulunduğunu belirten Karademir, Bizim dışımızda doğal olarak ortaya çıkan kaynak suyunun, sanat yapısıyla Sarısu Deresine tahliyesine sağlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kaynak suları trafiği etkiliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER