Kaymakam Yosunkayadan şehit yakınlarına iftar

Kaymakam Yosunkayadan şehit yakınlarına iftar


OSMANİYE (A.A) - Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi.
     Binali Yıldırım Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) bahçesinde verilen iftar yemeği, Kuran-ı Kerim okunması, iftar yemeği ve dua edilmesiyle başladı.
     Kaymakam Selçuk Yosunkaya, Eğitim Gönüllüleri Derneğinin katkılarıyla verilen iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, şehitliğin çok yüce ve herkese nasip olmayan bir makam olduğunu söyledi.
     Yosunkaya, şehit ailesi ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını anımsatarak, şunları kaydetti:
     Bu ülke için kiminiz henüz hayatının baharında olan evladını, kiminiz de canınızdan can verdiniz. Bu acıyı ve ıstırabı dindirmek çok zordur. Bunu ancak yaşayanlar bilir. Bu duyguları en iyi sizler biliyorsunuz. Ama şehitlik ve gazilik herkese nasip olmayan büyük bir mertebe olduğundan, bunun verdiği manevi güç sizleri ayakta tutuyor. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize acil şifalar, yakınlarına sabırlar diliyorum. Sizleri tanımak ve sizlerle beraber olmak bize büyük gurur veriyor. Her türlü sorunlarınızda yanınızda olmaya gayret göstereceğiz.
     Yosunkaya, eğitime verdikleri destek ve iftar yemeğine katkılarından dolayı Sumbas Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Erdal Akiye plaket verdi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süeyman Tıraş
<< Önceki Haber Kaymakam Yosunkayadan şehit yakınlarına iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER