Kaymakam Yosunkayadan çalışkan personele başarı belgesi

Kaymakam Yosunkayadan çalışkan personele başarı belgesi


OSMANİYE (A.A) - Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, görevinde başarılı çalışma gösteren İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personele başarı belgesi verdi.
     Yosunkaya, makamında yaptığı konuşmada, güvenlik güçlerinin vatandaşların huzuru ve güvenliği için fedakarca görev yaptığını söyledi.
     Jandarmada görev yapan personelin emeğinin karşısında küçükte olsa bir belge vermenin mutluluğunu yaşadıklarının anımsatan Yosunkaya, şunları kaydetti:
     Göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı jandarma teşkilatında çalışan çok değerli arkadaşlarımızı kutluyorum. Arkadaşlarımız bu belgeyi hak ediyorlar. En son geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketindeki jandarmamızın aldığı önlemler takdire şayan bir olaydır. Bu sayede vatandaşlarımızın burnu dahi kanamamıştır. Sumbasın huzurlu bir yer imajının oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
     Yosunkaya, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Recep Çelik ile Başçavuş Hakan Küçük ve Uzman Jandarma Çavuş Faruk Yağmura başarı belgesini takdim etti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kaymakam Yosunkayadan çalışkan personele başarı belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER