Kaymakam Türköz, Fatih Ortaokulunda incelemelerde bulundu

Kaymakam Türköz, Fatih Ortaokulunda incelemelerde bulundu


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Fatih Ortaokulunda incelemelerde bulundu.
     Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürleri Cemalettin İpek ve Mesut Şeker ile birlikte, Fatih Ortaokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
     Ziyarette, Okul Müdürü Fahri Öztürkten okulun fiziki yapısı ve eğitim durumu hakkında kısa bir bilgi alan Türköz, daha sonra özel eğitim sınıfları ile ana sınıflarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli sorular yöneltti.
     Öğrencilerden aldığı doğru cevaplar nedeniyle bütün öğrencilere tek tek çikolata ikram eden Türköz, daha sonra idareci ve öğretmenlerle toplantı yaptı.
     Türköz, toplantıda yaptığı konuşmada, ülkemizde yaşanan pek çok sorunun temelinde eğitimsizliğin yattığını vurgulayarak, eğitimin çağdaş uygarlık sevisine ulaşmak için en önemli araç olduğunu belirtti.
     Aile, veli ve toplum olarak, hep birlikte çocukları eğitmeleri gerektiğinin altını çizen Türköz, şöyle konuştu:
     Çocuklara sadece bilgi depolamayacağız. Toplumun kültür ve değerlerini gerek yaşayarak, gerekse anlatarak öğreteceğiz. Eğitim, insanı insan yapan değerler silsilesini nesilden nesile aktaran, çok sağlam bir araçtır. Belki de insanların toplumsal varlık olması dolayısıyla bu kurum hiçbir zaman yıkılamamıştır. Eğitime olan ihtiyaç, hiçbir zaman tükenmek bilmemiştir ve bitmeyecektir. Bu güzel eğitim yuvalarında öğretmenlerimizin çocuklarımıza en iyi eğitimi vereceklerinden hiç şüphem yok. Öğrencilerin de çok çalışarak bu olanakları en iyi şekilde değerlendireceklerine inanıyorum.
     Kaymakam Türköz, konuşmasının sonunda okula fotokopi makinesi hediye etme sözü verdi.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kaymakam Türköz, Fatih Ortaokulunda incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER