Kaymakam Türközden OSBde denetleme

Kaymakam Türközden OSBde denetleme


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) devam eden alt yapı çalışmalarını denetledi
     Kaymakam Türköz, Tosya OSB Bölge Müdürü Nihat Küçükkasap ile birlikte devam eden alt yapı çalışmalarını denetleyerek, inşaat mühendisi Atilla Aşılıoğlundan bilgiler aldı.
     Türköz, gazetecilere yaptığı açıklamada, OSBde alt yapı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda iş adamlarının fabrikalarını kurmaya başladığını söyledi.
     Bu fabrikaların ardından diğer fabrikaların da kurulmasıyla ilçenin sanayi şehri haline dönüşeceğini vurgulayan Türköz, Sanayileşme, üretim artışı, iş bulma ve döviz getirisi gibi ekonomik ve sosyal kazançlar sağlamanın yanı sıra bilimsel ve teknolojik çalışmalar nedeniyle insan gücünün niteliksel olarak gelişimine ve vatandaşlık onurunun yükselmesine de katkıda bulunmaktadırdiye konuştu.
     Türköz, OSB tam olarak faaliyete geçtiğinde ilçede, yeni iş sahaları kazandırılacağını ve sosyokültürel açıdan da büyük faydalar getireceğini aktararak, ilçenin bölgenin yıldızı olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kaymakam Türközden OSBde denetleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER