Kaymakam Ermişten Özel Sporcular

Kaymakam Ermişten Özel Sporcular Kayak Milli Takımına motivasyon yemeği


KARS (A.A) - Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) Kayak Milli Takımı, Sarıkamıştaki Bayraktepe Kayak Merkezinde kamp çalışmaları devam ediyor.
     Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) Kayak Milli Takımı, Erzurumda 3-9 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacak Dünya Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu 7. Dünya Kayak Şampiyonasına hazırlanıyor.
     Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, yaklaşık bir hafta önce Sarıkamışta kamp çalışmalarına başlayan Milli takım sporcularına yemek verdi.
     Kayak merkezindeki bir tesiste sporcularla bir araya gelen Ermiş, moral motivasyon desteği için yemek organizasyonu düzenlediklerini belirterek, Birbirinden yetenekli bu genç ve dinamik çocuklarımızın Sarıkamışta 2 bin 500 rakımda, sarıçam ağaçlarıyla çevrili pistlerde, depoladıkları enerji ile ülkemizi dünya şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum dedi.
     Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Aydın Koç, Kaymakam Ermişe Sarıkamışta bulundukları süre içerisinde çok yakından ilgilendiği ve destek verdiği için çok memnun olduklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kaymakam Ermişten Özel Sporcular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER