Kayıp gencin cesedi bulundu

Kayıp gencin cesedi bulundu -İzmir Torbalıdaki evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan, otomobili Menderes ilçesinde şarampole yuvarlanmış olarak bulunan tekstil işçisinin cesedi, denizde bulundu


İZMİR (A.A) - İzmirde, yaklaşık 1,5 ay aydır önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan, otomobili Menderes ilçesinde şarampole yuvarlanmış olarak bulunan tekstil işçisinin cesedi, denizde bulundu.
     Alınan bilgiye göre Menderes ilçesi Ahmetbeyli beldesi sahilinde deniz yüzeyinde ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi.
     Olay yerine gelen ekipler yaptıkları inceleme sonrası, tanınmaz hale gelen kişinin, 1,5 aydır kayıp olan Rıza Geze olduğunu kolundaki dövmeden teşhis etti.
     Geze, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü.
     Torbalı ilçesinde oturan Geze (28) şubat ayı başında evinden ayrılmış, kendisinden bir daha haber alamayan yakınları hakkında kayıp başvurusu yapmıştı. Gezenin 35 THU 41 plakalı otomobilinin Menderes ilçesi Ahmetbeyli beldesinde şarampole yuvarlanmış durumda bulunması üzerine, bölgede jandarma, Sahil Güvenlik ve arama kurtarma ekipleri çalışma başlatmış fakat bir sonuç elde edememişti.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Kayıp gencin cesedi bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER