Kayıp çocukların cesetlerinin gölette bulunması

Kayıp çocukların cesetlerinin gölette bulunması -Konyada Sille Baraj Göletinde cesetleri bulunan 2 kız kardeş ile babalarının cenazeleri toprağa verildi -Kız kardeşlerin cenazelerinin, üzerine gelinlik elbiseleri örtülen aynı


KONYA (A.A) - Konyada Parka gidiyoruz diyen babalarıyla birlikte evden çıkan ve Sille Baraj Göletinde cesetleri bulunan Ayşe Çağlayan (5) ve Esma Zehra (3) kız kardeşler ile baba Ali Payın cenazeleri toprağa verildi.
     Dün Sille Baraj Göletinde cesetleri bulunan baba ve 2 kızı için Musalla Mezarlığında düzenlenen cenaze törenine, Pay ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
     İki kız kardeşin, üzerine gelinlik elbiselerinin konulduğu tabutun, namazın kılınacağı alana getirilişi sırasında, Pay ailesinin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.
     Baba Ali Pay ve aynı tabuta konulan kız kardeşler, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
     Öte yandan, bir süredir işsiz olduğu öğrenilen baba Ali Payın babasının da 10 yıl önce Antalyada boğularak yaşamını yitirdiği öğrenildi.
     Merkez Karatay ilçesinde oturan Ali Pay, önceki gün öğleden sonra çocukları Ayşe Çağlayan ve Esma Zehra ile birlikte Parka gidiyoruz diyerek evden çıkmış, uzun süre çocukları ve eşinden haber alamayan anne Ayşe Pay, polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.
     Dün sabah saatlerinde Sille Baraj Göletinde 2 çocuk cesedi olduğunu gören bir çobanın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, cesetlerin kayıp başvurusu yapılan Ayşe Çağlayan ve Esma Zehra Paya ait olduğunu belirlemişti. Arama çalışmaları sonucu baba Ali Payın cesedine de aynı yerde ulaşılmıştı.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Kayıp çocukların cesetlerinin gölette bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER