Kayakseverler, Sarıkamışa akın etti

Kayakseverler, Sarıkamışa akın etti -Bayraktepe Kayak Merkezindeki oteller, yarıyıl tatilinde yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verdi -Sarıkamış Belediye Başkanı Özbilen: -İlçe merkezi ile kayak merkezindeki otellerin tamamı


KARS (A.A) - Sarıkamış ilçesinde bulunan Bayraktepe Kayak Merkezindeki oteller, yarıyıl tatilinde yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet verdi.
     Yarıyıl tatili için kayak merkezine gelen kayakseverler, tatilin son gününde kayak, kızak ve snowboard yaparak keyifli vakit geçirdi.
     Sarıçam ağaçlarının arasında, kar kalınlığının 175 santimetreye ulaştığı Bayraktepede, İstanbul, Ankara, İzmirden gelen yerli turistlerin yanı sıra, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar, tatilin son gününde kayak yapmanın tadını çıkardı.
     Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarıyıl tatili süresince ilçede ve kayak merkezinde yoğunluk yaşandığını söyledi.
     İlçe merkezi ile kayak merkezindeki otellerin tamamında yüzde 100 doluluk yaşandı diyen Özbilen, Tatilin son gününde biz de torunlarımızla, misafirlerimizle kayak yapacağız. Otellerimizde doluluk oranı yüzde 100, aynı zamanda uçaklar da yine öyle. Artık uçaklarda yer bulmak zor. Birkaç gün sonra normale dönecektir. Bu sene yağan karın sezonu bir ay daha uzatacağı kanaatindeyim. Rahat bir kayak yapmak isteyenleri Sarıkamışa bekliyoruz şeklinde konuştu.
     Tatili fırsat bilerek Sarıkamışa kayak için gelen vatandaşlar da kayak merkezini çok beğendiklerini, tatilin çok güzel geçtiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kayakseverler, Sarıkamışa akın etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER