Kastamonuspor Kulüp Başkanı Özbek:

Kastamonuspor Kulüp Başkanı Özbek: -Görüşmelerimiz sonucunda, teknik direktörümüz görevine devam kararı almıştır


KASTAMONU (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kastamonuspor Kulüp Başkanı Levent Özbek, istifa eden teknik direktör Avni Okumuşun görevine devam etme kararı aldığını bildirdi.
     Özbek, kulüp binasında Başkan Vekili Satılmış Ayar ve Basın Sözcüsü Veli İdgü ile düzenlediği basın toplantısında, sezon başında Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) ve vergi borçlarını yapılandırıp sıfırdan bir takım kurarak sezona başladıklarını söyledi.
     Dün kendi sahalarında oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Gölcükspor karşılaşması ardından, teknik direktör Avni Okumuşun basın mensuplarına yaptığı açıklamada istifa ettiğini söylediğini aktaran Özbek, Maçtan sonra tesislere dönüldükten sonra istifa kararı karşılıklı olarak değerlendirilmiştir. Görüşmelerimiz sonucunda, teknik direktörümüz görevine devam kararı almıştır. Sezon sonuna kadar teknik heyetimiz görevinin başındadır dedi.
     Özbek, sezon sonunda takımın ligde kalacağına inandığının altını çizerek, ligin devre arasında takıma takviye yapacaklarını belirtti.
    
     -Taraftar derneklerinin hangi kişi ya da kuruma hizmet ettiklerini merak ediyoruz-
    
     Sezonun başından bu yana seyircilerden ötürü kulübün toplam 11 bin lira ceza yediğini hatırlatan Özbek, hafta sonunda oynanan karşılaşmada da taraftarların hakaretlerine maruz kaldıklarını belirtti.
     Özbek, yönetim kurulu üyelerinin yoğun çalışma ile kulübü ayakta tutmak için evlerini iş yerlerini bıraktığını aktararak, şöyle konuştu:
     Maddi açıdan kulübe hiçbir desteği olmayan, üstüne zarar veren, kendilerine taraftar diyen bilinçsiz bir grup çıkıp, maç esnasında istifa diyecek ve hakaret edecek. Yönetim kurulu olarak, taraftar derneklerinin hangi kişi ya da kuruma hizmet ettiklerini merak ediyoruz. Zira, Kastamonuspor taraftarı olarak Kastamonuspor kulübüne hizmet etmedikleri açıktır.
     Kulübün borçlarını temizlemeden istifa etme gibi bir durumlarının olmadığını vurgulayan Özbek, başkanlığı düşünenler varsa, onların kongrelere katılarak, orada konuşmaları gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kastamonuspor Kulüp Başkanı Özbek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER