Kastamonudan kısa kısa

Kastamonudan kısa kısa -Taşköprü Belediyesinin yeni temizlik aracı hizmete girdi


KASTAMONU (A.A) - Taşköprü Belediyesine hibe edilen temizlik aracı, düzenlenen törenle hizmete girdi.
     Taşköprü Belediyesi Garaj Amirliğinde düzenlenen törene, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri ve işçiler katıldı.
     Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, törende yaptığı konuşmada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ülke genelinde yaklaşık 300 belediyeye temizlik aracının hibe olarak verdiğini hatırlatarak, kendi belediyelerine de bu araçlardan verilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.
     Arslan, özellikle araç hibesi konusunda AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşenin büyük destekleri olduğunu vurgulayarak, Temizlik aracı parkımızın genişlemesiyle hizmet anlayışımız ve sorumluluğumuz bir kat daha artacaktır. Bu projede büyük emeği olan başta sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve ve Şehircilik Bakanlığına, AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü ve Mustafa Gökhan Gülşene tüm hemşehrilerim adına teşekkürü bir borç biliyorum dedi.
     Temizlik aracı, kurban kesimi ve duanın ardından hizmete girdi.
     Aracı ilk olarak Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan kullandı.
    
     -Kaymakamlıktan yaşlılara bakım hizmeti-
    
     Hanönü Kaymakamlığı tarafından uygulamaya konulan Evde Yaşlılara Bakım Hizmetinin devam ettiği bildirildi.
     Kaymakam Mustan Barış İşler, gazetecilere yaptığı açıklamada, amaçlarının yaşlılara yardımcı olmak olduğunu belirterek, bu hizmetlerinin kar kış demeden devam edeceğini söyledi.
     İlçede ulaşmakta zorlandıkları köylerin olduğunu aktaran İşler, Her engeli aşarak bize ihtiyacı olanların yanındayız dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Tuğcu
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonudan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER