KASKİden iki ihale

KASKİden iki ihale


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü-nce düzenlenen iki ayrı ihalede fiyat tekliflerinin toplandığı bildirildi.
     KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, yaptığı açıklamada, akaryakıt ürünleri alımı ihalesi ile yeşil alan bakımı, çamur uzaklaştırılması ve haşere mücadelesi ihalesinin www.kaski.gov.tr adresindeki internet sitesinden de canlı olarak yayınlandığını söyledi.
     İhalelerin yönetim kurulu üyeleri, ihale komisyonu başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapıldığını belirten Batukan, ihale sonuçlarının komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirmeden sonra belirleneceğini kaydetti.
     Batukan, şunları anlattı:
     Akaryakıt ürünleri alımı ihalesine 6 firma katıldı. Bunlardan, Mevlüt Coşkun Ltd. Şti. 996 bin 997 lira, Ünlüler Turizm Ltd. Şti. 1 milyon 13 bin 900 lira, Ünpet Ltd. Şti. 1 milyon 14 bin 645 lira, Güneş Petrol Ürünleri Ltd. Şti. 1 milyon 17 bin 950 lira, Çavdarlar Petrol A.Ş. 1 milyon 23 bin 225 lira, Sompet Akaryakıt 1 milyon 23 bin 750 lira fiyat teklifi verdi.
     Yeşil alan bakımı, çamur uzaklaştırılması ve haşere mücadelesi hizmeti alım ihalesine ise 4 firma katıldı. Bunlardan, Yamapa Yapı Malzemeleri Ltd. Şti. 805 bin 730 lira, İki Yıldız Turizm Ltd. Şti. 820 bin 652 lira, Pınar Temizlik 842 bin 237 lira, Ufuktem İnşaat Ltd. Şti. 845 bin 476 lira teklif verdi.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber KASKİden iki ihale Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER