Kaşta hırsızlık iddiası

Kaşta hırsızlık iddiası -Bir bankanın ATMsinden para çekmeye çalışan bir turistin kredi kartını çaldığı iddia edilen bir kişi ile yanında bulunan 2 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Kaş ilçesindeki bir bankanın ATMsinden para çekmeye çalışan bir turistin kredi kartını çaldığı iddia edilen bir kişi ile yanında bulunan 2 kişi gözaltına alındı.
     Edinilen bilgiye göre, Kalkan beldesinde tatil yapan 67 yaşındaki Anthony Richad Braine, bir bankanın ATMsinden para çekerken kredi kartının bir kişi tarafından çalındığı iddiasıyla Kaş İlçe Jandarma Komutanlığına başvurdu. ATMdeki güvenlik kamerasını inceleyen jandarma ekipleri, kredi kartını çaldığı öne sürülen kişinin eşkalini tespit etti. Eşkal üzerine ilçedeki ATM önlerinde güvenlik tedbirleri alan jandarma ekipleri, eşkale uyan bir kişinin ATMden para çekmeye çalıştığını belirledi.
     Bankamatikten ayrıldıktan sonra bir otomobile binen zanlı, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. İsminin C.K. olduğu anlaşılan zanlının üst aramasında İngiliz turist ile başka kişilere ait 6 kredi kartı ele geçirildi.
     Zanlının ifadesi doğrultusunda kredi kartı hırsızlık olaylarına karıştıkları ileri sürülen M.Ö. ve S.K. da gözaltına alındı. Zanlılar, "Hırsızlık ve kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlamak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
     Zanlıların, benzer suçlardan çok sayıda sabıkalarının bulunduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kaşta hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER