Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan Sarımeşe Konaklarına

Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan Sarımeşe Konaklarına ziyaret


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık Sarımeşe Konaklarında yaşayan site sakinleri ile bir araya geldi.
     Kartepe ile ilgili projeler hakkında site sakinlerini bilgilendiren Karabalık, seçim döneminde vaat ettikleri projelerin yüzde 80ini gerçekleştirdiklerini belirtti.
     Kartepede devam eden gelişim ve değişim ile bölgenin değer kazanmakta olduğunu belirten Karabalık, hizmet için görevde olduklarını, ilçe sakinlerine hizmet etmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
     Sarımeşede mevcut Türk Jokey Kulübü (TJK) Kartepe İdman Merkezinin hipodroma dönüştürülmesi yönündeki çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Karabalık, Sapanca Gölü kıyısında yapımı tamamlanan Kablolu Su Kayağı Tesislerinde ise peyzaj çalışmalarının yaz aylarında tamamlanacağını dile getirdi.
     Kartepe Kent Meydanı başta olmak üzere Yüksek Hızlı Tren Projesi, Cengiz Topel Havaalanı, Afet Koordinasyon Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi gibi yatırımların da ilçenin değerine ayrı değer katacağını hatırlatan Karabalık, Kartepe için yapılan bu yatırımlara her zaman olduğu gibi siz değerli site sakinlerinin desteklerinin süreceğine inanıyorum dedi.
     (EY-NEC-ATA)
<< Önceki Haber Kartepe Belediye Başkanı Karabalıktan Sarımeşe Konaklarına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER