Kars Valisi Eyüp Tepe göreve başladı

Kars Valisi Eyüp Tepe göreve başladı


KARS (A.A) - Valiler Kararnamesi ile Karsa atanan İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Eyüp Tepe, görevine başladı.
     Vali Eyüp Tepe, havaalanında vali yardımcıları Karahan Daştan, Ünal Coşkun, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Uçar, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı tarafından karşılandı.
     Valiliğe geçen Tepe, burada kurum müdürleri tarafından karşılanarak tören mangasını selamladı. Tepe, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Karsa çok aşina olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     İnşallah Allah mahcup etmeden burada bir takım ruhuyla beraber çalışma yapacağız. Bizler de imkanlarımız ölçüsünde Karsımıza, Karslımıza, memleketimize hizmet edeceğiz. Bu hizmeti yaparken doğal olarak başta hükümetimiz olmak üzere hepimizin şiarı insan odaklı. İnşallah hep beraber, birlikte bu güzel vatan toprağında hayırlı işler yapmak nasip olur. Sözden çok işlerimizle konuşuruz. Söz zaman içerisinde unutulur ama işler kalır.
     Yıllar önce geldiği Kars ile bugünkü Kars arasında pozitif manada değişiklikler gördüğünü ifade eden Tepe, Karsın her yerinin şantiye olduğunu, Karsın bu gelişmeyi hak ettiğini söyledi.
     Oltu Kaymakamlığı yaptığı dönemde 2005te Karsa geldiğini anlatan Vali Tepe, O günden bu güne 7 sene geçmiş ama çok şükür ki Kars o 7 seneyi boşa geçirmemiş. Artı bir takım değerler katılmış. İnşallah bu değerleri artırmaya hep beraber çalışacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kars Valisi Eyüp Tepe göreve başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER