Kars Su Arıtma Tesisi, Kars Belediyesine

Kars Su Arıtma Tesisi, Kars Belediyesine devredildi -Devlet Su İşleri tarafından Karsa yaptırılan su arıtma tesisi, imzalanan protokolle Kars Belediyesine devredildi


KARS (A.A) - Karsta Devlet Su İşleri tarafından yaptırılan su arıtma tesisi, imzalanan protokolle Kars Belediyesine devredildi.
     Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, su arıtma tesisinin Karsa kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, yaptırılan tesisin bundan sonra Kars Belediyesi tarafından işletileceğini söyledi.
     Devraldıkları tesisin temiz bir şekilde kullanacaklarını ifade eden Bozkuş, Kars halkına arıtılmış, durultulmuş ve sağlıklı su vereceğiz. 2013 yılı içinde de paramızı geri ödemeye başlayacağız dedi.
     DSİ İçme Suyu İdaresi Başkan Yardımcısı Kemal Şahin ise su arıtma tesisini Karsa kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, Kars halkının gözü arkada olmasın. Son derece kaliteli şekilde su temin eden bir tesis oldu. Bu işi yapan yüklenici firmaya da çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık. DSİ Genel Müdürlüğü adına belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bunlar kul yapısıdır, arıza yapmaz diye bir şey yok. Çıkabilecek en ufak sorunlarda biz belediyemizin yanındayız olacağız diye konuştu.
     DSİ 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk de su arıtma tesisin geçici kabul heyeti tarafından incelendiğini, su arıtmasında herhangi bir sorunun olmadığını kaydetti.
     Konuşmaların ardından su arıtma tesisi, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, DSİ İçme Suyu İdaresi Başkan Yardımcısı Kemal Şahin ve DSİ 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk tarafından imzalanan protokolle Kars Belediyesini devredildi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Kars Su Arıtma Tesisi, Kars Belediyesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER