Kars Belediye Başkanı Bozkuştan, AAya övgü

Kars Belediye Başkanı Bozkuştan, AAya övgü -Başkan Bozkuş: Anadolu Ajansının gündemdeki konuları çok yakından takip etmesi noktasında ve gündeme damgasını vurması noktasında bizim üzerimizde iyi bir izlenim bıraktığına inanıyor


KARS (A.A) - Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Anadolu Ajansının gündemdeki konuları çok yakından takip etmesi noktasında ve gündeme damgasını vurması noktasında bizim üzerimizde iyi bir izlenim bıraktığına inanıyorum dedi.
     Anadolu Ajansı (AA) Kars muhabirleri Çağlar Sefertaş ve Ercüment Daşdelen, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuşu makamında ziyaret ederek, AA Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubunu, AAnın 2012 yıllığını ve AA muhabirleri tarafından 2012 yılı içinde çekilen fotoğrafların yer aldığı takvimi hediye etti.
     Öztürkün mektubunu okuyarak 2012 yıllığını ve takvimi inceleyen Bozkuş, AAnın Türkiyede ve bölgedeki gündemi yakından takip ettiğini belirterek, Anadolu Ajansının gündemdeki konuları çok yakından takip etmesi noktasında ve gündeme damgasını vurması noktasında bizim üzerimizde iyi bir izlenim bıraktığına inanıyorum dedi.
     Çalışmalarından ötürü tüm AA personelini tebrik eden Bozkuş, şunları kaydetti:
     Ülkenin her türlü konusuna günlük olarak sahip çıkmak ve objektif olarak, yani doğrular ve eksiklikler konusunda doğrusu neyse onu hayata geçirmeye çalışıyorsunuz. Tarafsız, sabit fikirleri olmayan, her şeye olumlu ve eşit yaklaşan bir ajans oluşu nedeniyle de ayrıca kutluyorum.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Kars Belediye Başkanı Bozkuştan, AAya övgü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER