Karsta yılbaşı tedbirleri

Karsta yılbaşı tedbirleri -Emniyet Müdür Yardımcısı Aydemir: Özellikle vatandaşlarımızdan patlayıcı madde, ateşleyici madde kullanmamalarını rica ediyorum


KARS (A.A) - Kars Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir, Özellikle vatandaşlarımızdan patlayıcı madde, ateşleyici madde kullanmamalarını rica ediyorum dedi.
     Aydemir, Kars Emniyet Müdürlüğünde gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte yılbaşı gecesi kutlamaların yapılacağını belirterek, yılbaşı gecesi emniyet olarak çeşitli tedbirler alacaklarını söyledi.
     Gündüz iş merkezlerinde ve caddelerde 16.00dan itibaren tedbirlere başlayacaklarını ifade eden Aydemir, Gün içinde ekiplerimiz vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yılbaşına mahsus olmak üzere 16.00dan itibarende vatandaşlarımızın alışveriş yaptıkları, yoğun olarak bulundukları özellikle otogar ve tren istasyonu gibi yerlerde tedbirlerimiz var dedi.
     Aydemir, yılbaşı akşamı gece 01.00e kadar tedbirlerin devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:
     Eğlence yerlerinin bulunduğu caddelerde yoğun olarak bulunacağız. Yılbaşına geçildiği dakikalarda vatandaşlarımız sokağa çıkabiliyor. Maytap ve çeşitli silahlarla kutlama söz konusu olabiliyor, bu yüzden bunlara karış tedbirlerimizi aldık. Özellikle vatandaşlarımızdan patlayıcı madde, ateşleyici madde kullanmamalarını rica ediyorum, özellikle istirham ediyorum. Ayrıca havai fişek ve maytap gibi maddeler kullanılacaksa, bunların uzman kişiler tarafından yapılmasını özellikle tavsiye ediyorum. Vatandaşlarımızın güvenlikleri açısından bu çok önemli.
     Aydemir, yılbaşı akşamı alkol alma durumunun çok sık yaşandığını, vatandaşların alkollüyken araç kullanmamalarını gerektiğini tavsiye ederek, Bu gibi durumlar için taksi kullanmalarını öneriyor ya da alkol almamış insanlarla birlikte hareket etmelerini özellikle istirham ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Karsta yılbaşı tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER