Karneni göster, kitabını al

Karneni göster, kitabını al


KONYA (A.A) - Türkiye İş Bankası, 2007-2008 öğretim yılının sonunda başlattığı Karneni Göster, Kitabını Al kampanyasını bu yıl beşinci kez gerçekleştiriyor.
     Karneni Göster, Kitabını Al kampanyası ile yaz tatiline giren 1 milyon ilköğretim öğrencisine karne hediyesi olarak kitap vermeye devam ediyor.
     Karnesi ile herhangi bir İş Bankası şubesine giden ilköğretim öğrencileri Sait Faikin öykülerinin yer aldığı Sait Faikten Çocuklara Hikayeler kitabını alabilecek.
     Türkiye İş Bankası Çumra Şube Müdürü Erkan Demir konuyla ilgili şunları söyledi:
     Bankamızın geleneksel hale getirdiği Karneni Göster Kitabını Al kampanyasında bu yıl şubemizde 1700 kitap dağıtmayı düşünüyoruz. Bu projedeki hedefimiz çocuklarımızın kültürel gelişimine katkı sağlamak, okuyan ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek, geleceğimiz olan çocukların bankamızla sıcak bir iletişim kurmasına yardımcı olmak. 5 yılda 5 milyon kitap dağıtıldı. Bu senede Sait Faikin öykülerinin yer aldığı Sait Faikten Çocuklara Hikayeler kitabını 1 milyon ilköğretim örgencisine dağıtmayı planlıyoruz. İlköğretim öğrencilerimiz karneleri veya elektronik karne dökümleriyle şubemize gelerek kitaplarını alabilirler.
    
     Muhabir : Fatih Özkan
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Karneni göster, kitabını al Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER