Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin:

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin: -Sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçından galip ayrılmak istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçından galip ayrılmak istiyoruz dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligde bu hafta sonu sahalarında Sivasspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçın Karabük adına çok önemli olduğunu söyledi.
     Sivassporun zorlu bir rakip olduğunu ancak taraftarları önünde Sivassporu yenecek gücün kendilerinde bulunduğunu belirten Şahin, Kardemir Karabükspor bu ligde her takımı yenecek güce sahip. Bir başarı yakaladık. Bu başarıyı sürdürebilmek çok önemli. Hafta sonu Sivassporu ağırlayacağız. Taraftarımızın önünde güzel bir futbol oynamalıyız. Taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Tribünleri doldurup takımı ateşleyeceklerine inanıyorum ve bekliyorum. Sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçından galip ayrılmak istiyoruz diye konuştu.
     Şahin, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda bu akşam deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçından da galip ayrılıp bir üst tura adlarını yazdırmak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER