Kardemir Karabükspor Genç Yeteneklerini Seçiyor

Kardemir Karabükspor Genç Yeteneklerini Seçiyor -Kulüp Başkanı Şahin: -Genç yetenekleri yetiştirerek Türk futboluna kazandıracağız


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Kardemir Karabükspor Genç Yeteneklerini Seçiyor projesini, düzenlenen törenle başlattı.
     Beşbinevler Futbol Sahasında düzenlenen törene Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, İl Emniyet Müdürü Oktay Kesin ve bazı kulüp yöneticileriyle proje kapsamında seçmelere katılacak gençler katıldı.
     Başkan Şahin, burada yaptığı konuşmada, projelerinin Karabükte bir ilk olduğunu ve genç yeteneklerin tespiti için çalıştıklarını söyledi.
     Projenin başarılı olacağına inandığını vurgulayan Şahin, Genç yetenekleri yetiştirerek Türk futboluna kazandıracağız. İlimizde genç ve dinamik nüfusun en iyi şekilde yetiştirilmesi, öğrencilerin spora teşvik edilmesini amaçlıyoruz. Zamanında yeteneklerini fark edilmelerini ve öz güven sahibi olmalarını arzu ediyoruz diye konuştu.
     Şahin, ilk etapta seçme yapacaklarını ve bu seçmelere 165 genç yeteneğin katılacağını kaydetti.
     Karabük Valisi İzzettin Küçük ise Kardemir Karabüksporun başarılarıyla övündüklerini kaydederek, projeyi canı gönülden desteklediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Genç Yeteneklerini Seçiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER