Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı

Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı -Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin: Kampta önemli olan arkadaşlık havasının yakalanması ve takım ruhunun kazanılmasıdır


KARABÜK (A.A) - Slovenyanın Moravske Toplice kasabasında kamp yapan Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Kulüp başkanı Nevzat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Slovenyaya 30 kişilik bir kadroyla gittiklerini, yapılacak hazırlık maçları sonunda oyuncu sayısını 26ya indireceklerini söyledi.
     Teknik heyetin gerekli görmesi halinde bir transfer daha yapılabileceğini anlatan Şahin, Kampta önemli olan arkadaşlık havasının yakalanması ve takım ruhunun kazanılmasıdır. Slovenya kampında bunu sağlamalıyız. Başarılı olabilmek için mutlaka takım olmamız gerekiyor. Geçmişte bunun sıkıntıları çok yaşandı. Karabük taraftarının takımına sahip çıkması da çok önemli diye konuştu.
    
     -Stat sorunu-
    
     Takımının maçlarını yaptığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadında bakım çalışmalarının devam ettiğini ve sezona yetişememesinden korktuklarını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:
     Yapılan çalışmalar sezona yetişmeyecek gibi hala aydınlatmaların ihalesi yapılmamış. Bu sıcaklarda gündüz maç yapmak doğru olmaz. Stat bizim kontrolümüzde değil. Elimizden beklemekten başka birşey gelmiyor. Vali ve yetkili kişilerle konuyu paylaştık. İnşallah çözüm bulunur. Biz başka şehirde maç yapmak istemiyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporun Slovenya kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER