Kardemir Karabüksporun Almanya kampı iptal edildi

Kardemir Karabüksporun Almanya kampı iptal edildi -Kulüp başkanı Nevzat Şahin: -Almanya kamp programımızı değiştirdik. Gerededeki ilk etap kamptan sonra Avusturyada bir kamp planlıyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Almanya kamp programımızı değiştirdik. Gerededeki ilk etap kamptan sonra Avusturyada bir kamp planlıyoruz dedi.
     Nevzat Şahin AA muhabirine, Alman Futbol Federasyonunun (DFB), Alman takımlarının Türk takımlarıyla Almanyada hazırlık maçları oynamaması kararı aldığını belirterek, bu karara tepki olarak Almanyada yapmayı planladıkları 2. etap kampı iptal ettiklerini söyledi.
     Yeni kamp yerini henüz kesinleştirmediklerini belirten Şahin, Teknik direktörümüz Michael Skibbenin Alman olması nedeniyle 2. etap kampımızı bu ülkede yapmayı planlamıştık. Ancak, alınan karardan sonra Almanya kamp programımızı değiştirdik. Gerededeki ilk etap kamptan sonra Avusturyada bir kamp planlıyoruz diye konuştu.
    
     -Transfer çalışmaları-
    
     Transfer çalışmalarında takımın yaş ortalamasını düşürmek ve sadece bugünü değil, gelecek yılları da düşünerek genç futbolculara ağırlık verdiklerini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
     Almanya ve Türkiyede daha önceden belirlediğimiz ve takibe aldığımız bazı genç futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporun genç kalecisi ve Ümit Milli Takıma seçilen Abdulaziz Demircan ile anlaştık. Genç futbolcu bir olumsuzluk çıkmazsa Karabüke gelerek imza atacak.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporun Almanya kampı iptal edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER